Creatie

in ontwikkeling

Sssst hier word nog hard gewerkt…

Delta 3.0

Droge voeten in de 22ste eeuw

Er was in 1953 een watersnoodramp nodig om tot het Deltaplan te komen. Na de overstromingen in 1995, waarbij het rivierenland 250.000 mensen werden geëvacueerd kregen rivieren de ruimte. Wat is de volgende stap?

De effecten van de klimaatverandering beginnen steeds zichtbaarder te worden. Nederland is kwetsbaar voor een stijgende zeespiegel, het grootste deel van ons land ligt immers onder water. Helaas zijn de Deltawerken niet opgewassen tegen de stijgingen zoals die worden geprognotiseerd en zal dit vanaf 2050 kritische vormen gaan aannemen. 

Ondertussen wordt er veel energie gestopt in discussies over klimaatverandering maar er wordt weinig concreet gedaan. Laten we onze verantwoordelijk nemen en niet wachten tot het te laat is. Binnenkort staat het water ons aan de lippen, en een moment later staat meer dan 2/3 van ons land onder water. 

In Nederland komt 2/3 onder water te staan.

Joop wil graag droge voeten houden en liet zijn creatiekracht hierop los. Een proces van een nieuwe deltawerken duurt tientallen jaren. De tijd dringt, dus kom op! 

Delta 3.0 zorgt niet alleen voor bescherming van het land tegen een stijgende zeespiegel, maar wordt ook een belangrijke duurzame onuitputtelijke  energieleverancier van de BV Nederland.

Binnenkort kun je hier een compleet plan downloaden.

Deel dit plan op jouw manier.

Andere creaties van Joop